+420 222 539 539
Mon - Fri: 8 am – 10 pm, Sat - Sun: 9 am – 10 pm

Penzion Švihák lázeňský Reviews

Hotel ratings

91%
Perfect

by 21 reviews

  • Staff

    93%
  • Cleanliness

    93%
  • Equipment

    89%
  • Comfort

    89%
  • Value for money

    90%
Show reviews written by:
  • other group
  • young couple
Sort by:
Show:

Věra Dokoupilová

mature couple, 10.9.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Bylo nám tam moc příjemně!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 26.8.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Penzion Švihák lázeňský replied to this review.
Dobrý den

Děkujeme Vám za milé hodnocení.
Doufáme, že Vás zase brzy budeme moci přivítat.

Mějte se hezky.

Petra Martinčíková

Jitka

family with older children, 5.8.2017

Praha Česká republika

  • Overall rating
84 %
  • Kvalitní ubytování, čistý bazén, zázemí pro děti, ochotný personál, vynikající jídlo.

  • Prach na nábytku, tvrdé ručníky.

Personál
10
Služby
8
Čistota
6
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 20.7.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Bylo vše přijemné, jak jednaní,tak prostředí penzionu. Určitě bych se vrátil zpět,protože i cena ,kterou jsme měli byla přijatelná.

  • Jedné asi jako fén na pokoji by tam mohl být.Jinak nevidím nic co by bylo špatné.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Penzion Švihák lázeňský replied to this review.
Velmi Vám děkujeme za milé hodnocení. Jsme moc rádi, že se nám u nás líbilo a doufáme, že se u nás znovu ubytujete. Mějte se hezky. Švihák lázeňský :-)

Macháček

mature couple, 16.7.2017

Praha Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Útulný a čistý pokoj .

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 15.7.2017

Čeština

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 26.6.2017

Čeština

  • Overall rating
96 %
  • Čisté ubytování, herna pro děti a venkovní hřiště

  • Bez restaurace

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Marcela Kubáňová

family with older children, 28.5.2017

kopřivnice Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Penzion Švihák lázeňský replied to this review.
Dobrý den

Mockrát Vám děkujeme za Vaše hodnocení. Vážíme si Vašeho času i krásného hodnocení. Doufáme, že Vás zase někdy budeme moci přivítat. Hezký den. Švihák lázeňský.

Radomíra

group of friends, 17.5.2017

Česká republika

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 23.10.2016

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • příjemné prostředí...příjemní lidé...

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Marcela

mature couple, 18.9.2016

Česká republika

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

family with older children, 14.8.2016

Česká republika

  • Overall rating
72 %
  • Nekvalitni rucniky

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Anonym

single traveler, 31.1.2016

Čeština

  • Overall rating
84 %
  • Objednávka,ubytování,služby bylo vše v pořádku.Celkově velká spokojenost.

  • Jediná výtka je velký hluk,jak od ubytovaných hostů,které bylo slyšet i po půlnoci,tak i o tom,že penzion je umístěn u hlavní silnice,kde je poměrně velký provoz.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Anonym

single traveler, 22.11.2015

Čeština

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 15.11.2015

Čeština

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Drahomíra

mature couple, 28.9.2015

Čeština

  • Overall rating
94 %
  • hluk z ulice

Personál
9
Služby
10
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Pavlína

mature couple, 18.9.2015

Čeština

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
6
Cena/kvalita
9

Alena Rubášová

family with young children, 16.7.2015

Čeština

  • Overall rating
80 %
  • perfektní zázemí pro děti funkční vnitřní vybavení (kuchyňka, pračka, lednička) bazén krásná okolní příroda a výhled z terasy

  • nedotažené detaily vnitřního zařízení pokoje (odrbané okraje koberců, poškozená výmalba stěn, trčící dráty od televize) krátká doba pro podávání snídaní (pouze 8:00 - 9:00)

Personál
8
Služby
9
Čistota
7
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Daniela

mature couple, 8.11.2014

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Prostředí velmi příjemné. Penzión je krasně zařízený. Pokoj i koupelna byly prostorné,čisté. Domacké prostředí. Velmi milý byl šanon na pokoji s tipy na výlety. Byly jsme zde velmi spokojeni a určitě penzión opět navštívíme. Vřele doporučuju. Wifi připojení v celém objektů

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Zuzana Matoušková

mature couple, 20.8.2014

Čeština

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
9
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.