+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Penzion Švihák lázeňský Bewertungen

Hotelbewertung

91%
Perfekt

by 22 reviews

  • Personal

    94%
  • Sauberkeit

    94%
  • Ausstattung

    90%
  • Komfort

    89%
  • Preis-leistungverhältnis

    90%
Bewertungen anzeigen Geschrieben von:
  • andere Gruppe
  • Junges Paar
Sortieren nach:
Show:

Anonymus

Einzelreisende, 11.11.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • téměř rodinnéí zázemí

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Věra Dokoupilová

Älteres Paar, 10.9.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Bylo nám tam moc příjemně!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 26.8.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Penzion Švihák lázeňský replied to this review.
Dobrý den

Děkujeme Vám za milé hodnocení.
Doufáme, že Vás zase brzy budeme moci přivítat.

Mějte se hezky.

Petra Martinčíková

Jitka

Familie mit Kindern, 5.8.2017

Praha Česká republika

  • Gesamtbewertung
84 %
  • Kvalitní ubytování, čistý bazén, zázemí pro děti, ochotný personál, vynikající jídlo.

  • Prach na nábytku, tvrdé ručníky.

Personál
10
Služby
8
Čistota
6
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 20.7.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Bylo vše přijemné, jak jednaní,tak prostředí penzionu. Určitě bych se vrátil zpět,protože i cena ,kterou jsme měli byla přijatelná.

  • Jedné asi jako fén na pokoji by tam mohl být.Jinak nevidím nic co by bylo špatné.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Penzion Švihák lázeňský replied to this review.
Velmi Vám děkujeme za milé hodnocení. Jsme moc rádi, že se nám u nás líbilo a doufáme, že se u nás znovu ubytujete. Mějte se hezky. Švihák lázeňský :-)

Macháček

Älteres Paar, 16.7.2017

Praha Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Útulný a čistý pokoj .

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 15.7.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 26.6.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Čisté ubytování, herna pro děti a venkovní hřiště

  • Bez restaurace

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Marcela Kubáňová

Familie mit Kindern, 28.5.2017

kopřivnice Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Penzion Švihák lázeňský replied to this review.
Dobrý den

Mockrát Vám děkujeme za Vaše hodnocení. Vážíme si Vašeho času i krásného hodnocení. Doufáme, že Vás zase někdy budeme moci přivítat. Hezký den. Švihák lázeňský.

Radomíra

Gruppe von Freunden, 17.5.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
84 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 23.10.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • příjemné prostředí...příjemní lidé...

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Marcela

Älteres Paar, 18.9.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonymus

Familie mit Kindern, 14.8.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
72 %
  • Nekvalitni rucniky

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Anonymus

Einzelreisende, 31.1.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
84 %
  • Objednávka,ubytování,služby bylo vše v pořádku.Celkově velká spokojenost.

  • Jediná výtka je velký hluk,jak od ubytovaných hostů,které bylo slyšet i po půlnoci,tak i o tom,že penzion je umístěn u hlavní silnice,kde je poměrně velký provoz.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Anonymus

Einzelreisende, 22.11.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
84 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 15.11.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Drahomíra

Älteres Paar, 28.9.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
94 %
  • hluk z ulice

Personál
9
Služby
10
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Pavlína

Älteres Paar, 18.9.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
84 %

(Ohne Text Stern)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
6
Cena/kvalita
9

Alena Rubášová

Familie mit kleinen Kindern, 16.7.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
80 %
  • perfektní zázemí pro děti funkční vnitřní vybavení (kuchyňka, pračka, lednička) bazén krásná okolní příroda a výhled z terasy

  • nedotažené detaily vnitřního zařízení pokoje (odrbané okraje koberců, poškozená výmalba stěn, trčící dráty od televize) krátká doba pro podávání snídaní (pouze 8:00 - 9:00)

Personál
8
Služby
9
Čistota
7
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Daniela

Älteres Paar, 8.11.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Prostředí velmi příjemné. Penzión je krasně zařízený. Pokoj i koupelna byly prostorné,čisté. Domacké prostředí. Velmi milý byl šanon na pokoji s tipy na výlety. Byly jsme zde velmi spokojeni a určitě penzión opět navštívíme. Vřele doporučuju. Wifi připojení v celém objektů

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.