+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Penzion Švihák lázeňský Recenzje

Ocena hotelu

91%
Znakomicie

by 22 reviews

  • Personel

    94%
  • Czystość

    94%
  • Wyposażenie

    90%
  • Komfort

    89%
  • Cena

    90%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • inna grupa
  • dorośli
Sortuj według:
Show:

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 11.11.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • téměř rodinnéí zázemí

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Věra Dokoupilová

para, 10.9.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Bylo nám tam moc příjemně!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 26.8.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Penzion Švihák lázeňský replied to this review.
Dobrý den

Děkujeme Vám za milé hodnocení.
Doufáme, že Vás zase brzy budeme moci přivítat.

Mějte se hezky.

Petra Martinčíková

Jitka

rodzina ze starszym dzieckiem, 5.8.2017

Praha Česká republika

  • Cena ogólna
84 %
  • Kvalitní ubytování, čistý bazén, zázemí pro děti, ochotný personál, vynikající jídlo.

  • Prach na nábytku, tvrdé ručníky.

Personál
10
Služby
8
Čistota
6
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 20.7.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Bylo vše přijemné, jak jednaní,tak prostředí penzionu. Určitě bych se vrátil zpět,protože i cena ,kterou jsme měli byla přijatelná.

  • Jedné asi jako fén na pokoji by tam mohl být.Jinak nevidím nic co by bylo špatné.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Penzion Švihák lázeňský replied to this review.
Velmi Vám děkujeme za milé hodnocení. Jsme moc rádi, že se nám u nás líbilo a doufáme, že se u nás znovu ubytujete. Mějte se hezky. Švihák lázeňský :-)

Macháček

para, 16.7.2017

Praha Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Útulný a čistý pokoj .

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 15.7.2017

Čeština

  • Cena ogólna
88 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 26.6.2017

Čeština

  • Cena ogólna
96 %
  • Čisté ubytování, herna pro děti a venkovní hřiště

  • Bez restaurace

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Marcela Kubáňová

rodzina ze starszym dzieckiem, 28.5.2017

kopřivnice Česká republika

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Penzion Švihák lázeňský replied to this review.
Dobrý den

Mockrát Vám děkujeme za Vaše hodnocení. Vážíme si Vašeho času i krásného hodnocení. Doufáme, že Vás zase někdy budeme moci přivítat. Hezký den. Švihák lázeňský.

Radomíra

grupa przyjaciół, 17.5.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
84 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 23.10.2016

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • příjemné prostředí...příjemní lidé...

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Marcela

para, 18.9.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
88 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

rodzina ze starszym dzieckiem, 14.8.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
72 %
  • Nekvalitni rucniky

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 31.1.2016

Čeština

  • Cena ogólna
84 %
  • Objednávka,ubytování,služby bylo vše v pořádku.Celkově velká spokojenost.

  • Jediná výtka je velký hluk,jak od ubytovaných hostů,které bylo slyšet i po půlnoci,tak i o tom,že penzion je umístěn u hlavní silnice,kde je poměrně velký provoz.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 22.11.2015

Čeština

  • Cena ogólna
84 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 15.11.2015

Čeština

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Drahomíra

para, 28.9.2015

Čeština

  • Cena ogólna
94 %
  • hluk z ulice

Personál
9
Služby
10
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Pavlína

para, 18.9.2015

Čeština

  • Cena ogólna
84 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
6
Cena/kvalita
9

Alena Rubášová

rodzina z małym dzieckiem, 16.7.2015

Čeština

  • Cena ogólna
80 %
  • perfektní zázemí pro děti funkční vnitřní vybavení (kuchyňka, pračka, lednička) bazén krásná okolní příroda a výhled z terasy

  • nedotažené detaily vnitřního zařízení pokoje (odrbané okraje koberců, poškozená výmalba stěn, trčící dráty od televize) krátká doba pro podávání snídaní (pouze 8:00 - 9:00)

Personál
8
Služby
9
Čistota
7
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Daniela

para, 8.11.2014

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Prostředí velmi příjemné. Penzión je krasně zařízený. Pokoj i koupelna byly prostorné,čisté. Domacké prostředí. Velmi milý byl šanon na pokoji s tipy na výlety. Byly jsme zde velmi spokojeni a určitě penzión opět navštívíme. Vřele doporučuju. Wifi připojení v celém objektů

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.